Banner category

LED Frame Paneel

Unieke LED Frame Panelen

Opzoek naar een echte eyecatcher in verlichting? Kijk dan snel naar het inleg LED Frame Paneel.

Het LED Frame Paneel is een zeer innovatieve verlichtingssysteem met een moderne, luxueuze uitstraling. Het Frame LED Paneel is zo ontworpen dat alle lichtopbrengst direct naar beneden straalt. Hierdoor heb je op werkhoogte een hoge luxwaarde. Hierdoor heb je in totaliteit minder lumen uit een armatuur nodig waardoor de wattage lager wordt. Dit resulteert weer in een hogere besparing.

Het Frame LED Paneel is zeer geschikt voor gebruik in een wit of donker (zwart/grijs) systeemplafond. Het Frame LED Paneel heeft een zeer smalle lichtrand, wat wegvalt bij een donker plafond wanneer het armatuur aangezet wordt.

Het LED Frame Paneel kan gebruikt worden in de meeste systeemplafond met een T15 en T24 systeem. Ook kan het paneel gebruikt worden in een zwevend systeemplafond.

Door het unieke design maakt het LED Edge Paneel van elke ruimte een oogstrelend gezicht. Maak van je kantoor, showroom of winkel een uitnodiging om naar binnen te gaan.

Het Frame LED Paneel is leverbaar in meerdere varianten. ZO hebben wij in het assortiment een zeer voordelige 2 PACK met trillingvrije / Flickerfree LED Driver en slechts 36 watt in verbruik. Wil je nog meer kwaliteit of weer je niet precies welke lichtkleur, wattage je wilt, of je klant wenst? Kijk dan naar ons 6 in 1 LED Edge Paneel. Dit LED Frame Paneel wordt geleverd met Philips LED Driver die op 2 wattages; 28 watt en 32 watt ingesteld kan worden en is voorzien van een kleurenschakelaar waarmee je het LED Paneel op 3000K warm wit, 4000k neutraal wit en 6000K daglicht wit kan instellen. Met deze 6 in 1 functies heb je altijd het juiste LED Paneel in lichtsterkte en lichtkleur bij de hand.

Liever het LED Frame Paneel Dimmen?

Kies dan voor één van de dimmogelijkheden die bij het product zijn weergegeven. Je kan kiezen voor een TRIAC dimming, 1-10v Dimming, Dali Dimming of liever draadloos dimmen via het Miboxer protocol (WIFI)? Alles is mogelijk!

Kom je er niet uit of heb je een vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij staan graag voor je klaar!

LED Frame Paneel
Lees meer

Lichtkleur

Dimbaar

Waterbestendigheid

Slagvast

(0)
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »