Banner category

RGB+CCT Led Paneel

RGB+W Led panelen

Unieke RGB+W led panelen in maatvoering 60x60cm en 30x120cm. Een RGB+W led paneel kan zowel in lichtkleur Rood, Groen en Blauw worden ingesteld als lichtkleur 2700K Warm wit tot lichtkleur 6000K Daglicht wit. Ook is het mogelijk de kleuren RGB te combineren en samen te voegen waardoor er andere kleuren ontstaat. Hierdoor heb je de mogelijkheid tot maken van bijna elke gewenst lichtkleur.

Afstandsbediening

Voor het instellen van kleuren heb je een RGBW afstandsbediening nodig. Met deze afstandsbediening kan je het RGBW Led paneel instellen in de gewenste lichtkleuren, het dimmen van het led paneel en/of het aanzetten van één van de vele voorgeprogrammeerde discofuncties die het led paneel rijk is.

Het is mogelijk om meerdere LED Paneel RGBW te bedienen met een RGBW afstandsbediening. De RGBW afstandsbediening bestaat uit 4 zones waarop maximaal 5 panelen per zone geprogrammeerd kan worden. Het is dus mogelijk om met 1x RGBW afstandsbediening maximaal 20x RGBW LED Paneel 60x60 of 30x120cm aan te sturen.

De RGBW afstandsbediening dient apart bij besteld te worden.

Elk RGBW led paneel 60x60 en RGBW led paneel 30x120cm wordt geleverd met adapter en RGBW ontvanger. Op het RGBW led paneel ontvangt u 3 jaar garantie

RGB+CCT Led Paneel
Lees meer

Lichtkleur

Dimbaar

Waterbestendigheid

Slagvast

(0)
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »