Retourneren

Retour en herroepingsrecht:

Hartelijk bedankt voor je vertrouwen in Groothandelinled.nl, leuk dat je ervoor kiest om bij ons te winkelen! Mocht je toch niet helemaal blij zijn met je aankoop, dan heeft u het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de onze winkel zijn voor eigen rekening. Heb je je bestelling langer dan 14 dagen in ontvangst? Neem dan contact op met onze klantenservice voor een eventuele oplossing. Retouren ouder dan 14 dagen worden niet in behandeling genomen zonder een vooraf aanmelding aan de klantenservice.

U kunt een retourzending via ons laten lopen of een eigen koeriersdienst hiervoor gebruiken. Bij gebruik van een eigenkoeriersdienst dien je het modelformulier uit te printen en bij te voegen bij de zending. Let op! Zonder modelformulier wordt de retourzending niet in behandeling genomen!

Stappenplan retourneren:

1.

Download het retourformulier: retourformulier* (Klik hier)

Ga naar https://groothandelinled.shipping-portal.com/rp/ en maak een retourlabel aan (kosten € 5,95). Hiervoor hoef je alleen je postcode en je tracking nummer in te vullen en het label uit te printen.

* Let op! Maximale maatvoering pakket bij DPD Lengte 165cm – Gewicht 30 Kilo – Omvang 280cm

Omvang bereken je door Lengte + 2x breedte + 2x hoogte bij elkaar op te tellen.

Bij een pakket langer, zwaarder of groter dan bovenstaande maten kan een toeslag van 45-60 worden berekent door dpd. De toeslag wordt in mindering gebracht op de creditfactuur. Is je pakket groter dan bovenstaande maten, adviseren wij een eigen vervoerdienst te gebruiken.

2.

 

De items die je wilt retourneren verpak je in de doos samen met het ingevulde retourformulier* (Klik hier). Plak vervolgens je retour label over het oorspronkelijke verzendlabel.

3.

Lever je retourpakket af bij een DPD punt en bewaar je verzendbewijs, zo kun je het pakket volgen.

 

Als we je pakketje ontvangen hebben proberen we deze binnen 14 werkdagen te verwerken. Het aankoopbedrag wordt dan teruggestort via dezelfde betaalmethode als je hebt betaald.

 

Ruilen en retourneren in Alphen aan den Rijn

Het is mogelijk om een artikel te ruilen of terug te brengen in onze vestiging te Alphen aan den Rijn.

 

Retourneren via eigen koeriersdienst

Als je wilt retourneren met een eigen koeriersdienst naar keuze is dit uiteraard mogelijk. Het retourpakket met retourformulier kan je opsturen naar:

Groothandel in LED

T.a.v. Retouren

Van Foreestlaan 7 E

2404HC Alphen aan den Rijn

 

Zodra we je retour hebben ontvangen wordt deze binnen 14 dagen verwerkt. Het aankoopbedrag wordt dan teruggestort via dezelfde betaalmethode als je hebt betaald.

Let op: de retourkosten worden niet vergoed.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

*Zonder ingevuld retourformulier kunnen we de retourzending niet verwerken!

Artikelen worden alleen geaccepteerd/verwerkt wanneer deze ongemonteerd en in originele staat worden geretourneerd.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

(0)
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »