Banner category

Led Strip RGB(+W / CCT) 12v

Top kwaliteit Multicolor LED strip.

Deze multicolor LED strip 12v zijn leverbaar in RGB, RGB+ warm wit, RGB+ Neutraal Wit, RGB+ Koud Wit en RGB + Warm wit naar Koud wit (CCT). De Multicolor LED strip 12v is de ideale sfeermaker in elke ruimte.

Maak bij de RGB LED strip gebruik van een aluminium LED strip profiel en werk je LED strip verlichting netjes af. Of gebruik en Aluminium Stuc profiel voor een naadloos lichteffect.

Wanneer je de RGB LED Strip IP65 variant kiest, kan je deze gebruiken als badkamer verlichting. Of gebruik het in een veranda of buitenhuis

 

Bedien je LED strip met de Miboxer controllers

Wil je het beste uit je LED strip halen? Maak dan gebruik van de Miboxer LED strip controller voor RGB/W/CCT. Deze 3 in 1 LED strip controller kan gebruikt worden op alle 12v RGB + WW / CCT LED strips. De LED strip controller is leverbaar in een 2.4Ghz en Zigbee3.0 + 2.4Ghz aansturing.

Wil je je 12v LED strip koppelen aan je HUE systeem of een ander Zigbee3.0 systeem? Bestel dan een Miboxer Zigbee3.0 controller voor RGB +W/CCT LED strips

 

Aluminium LED Strip Profielen

Voor een goed koeling van je 12v LED strip adviseren wij gebruik van een aluminium LED strip profiel. Een aluminium led strip profiel is leverbaar in opbouw, inbouw en stuc variant. Deze zijn leverbaar in het wit, zwart en zilver kleur. Voor de afwerking kan je kiezen uit een transparante, frosted, milky en zwart afdekkapje. Een aluminium strip profiel zorgt niet alleen voor een goede koeling van de LED strip, maar ook voor een egale belichting van het licht.

 

12VDc LED Voedingen

Om je LED strip RGB 12v te gebruiken, dien je een juiste 12vDC LED Strip voeding aan te schaffen. Wij leveren een breed assortiment aan hoogwaardige kwaliteit 12vdc led voedingen. Zo leveren wij 12vdc voeding van de merken POS voeding 12v, Cobalt 12v voedingen, MeanWell voedingen en de standaard ECO voedingen. Om de juiste voeding te berekenen, adviseren wij gebruik te maken van de volgende formule: lengte x wattage LED Strip = .. + 20% = de minimale benodigde wattage van de voeding.

Led Strip RGB(+W / CCT) 12v
Lees meer

Lichtkleur

Dimbaar

Waterbestendigheid

Slagvast

(0)
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »