3 Fase Rail verlichting

3 Fase Spanningsrail verlichting

3 Fase Spanningsrails wordt vaak gebruikt in projecten zoals kantoren, winkels en showroom. Je ziet het tegenwoordig ook steeds meer in woningen toegepast worden. Het voordeel van een 3 Fase Rail systeem is dat je op enkel gewenst plek in de rail een armatuur kan in klikken. Hierdoor ben je zeer flexibel met het verlichten van een ruimte of het vernieuw of extra bijlichten zonder enige verandering in de installatie te hoeven aanpassen.

Een 3 fase spanningsrail heeft ook als voordeel dat je op 1 rail, 3 verschillende fase draden kan aansluiten. Ofwel 3 schakelaars en/of dimmers op 1 rail aansluiten. Hierdoor kan je op 1 rail meerdere ruimtes, verschillende lampen of plekken afzonderlijk van elkaar bedienen. Hoe makkelijk is dat?

 

Top Kwaliteit Aluminium Spanningsrails

De 2 modellen rails die wij in het assortiment hebben kunnen gebruikt worden op alle merken 3 Fase Rail spots. De rails zijn universeel

Wij verkopen 2 modellen 3 Fase Rails; Het zeer bekende merk Global Nordic Aluminium en de Proline Serie. Wanneer je een bestaande Rail hebt en je wilt deze verlengen, dan is het belangrijk op te achterhalen van wel merk de rail is. Heb je een Global Nordic rail, dan kan je de zeer makkelijk verlengen met de rails uit de Global Nordic serie. De Proline Serie rails kan niet gekoppeld worden moet de Nordic Rails serie. De aansluiting van de connectoren lopen in beide modellen net even anders waardoor het niet op elkaar gebruikt kan worden. Afzonderlijk is het uiteraard geen probleem

Heb je nog geen spanningsrail hangen? Kies dan voor de Proline Serie rails. Deze rails is tot 3 meter leverbaar en heeft een breed assortiment aan toebehoren en koppelingen in het assortiment. Omdat wij deze zeer groot inkopen, kunnen wij de Proline Serie Rails voor een zeer schappelijke prijs aanbieden.

Zowel de Nordic Global Rails en Proline Rails zijn in het wit en zwart leverbaar.

 

3 Fase Rail Spot voor elk gewenste toepassing

Of je nu een 3 fase rail gaat toepassen in een kantoor, winkel of woonkamer. Voor elke ruimte is er een geschikt spot leverbaar. Om te bepalen welke spot je gaat kiezen, is het belangrijk om te weten hoeveel licht er in de ruimte gewenst is. Is het de bedoeling dat het sfeervol moet zijn, of is het belangrijk dat er producten uitgelicht worden? In woonkamers, restaurants en kantines wordt vooral 3 Fase Rail GU10 Spots toegepast met een wattage van +- 5 watt of een geïntegreerde LED spot van maximaal 10-15 watt.

Bij het gebruik in winkels en showrooms adviseren wij minimaal 20 watt toe te passen. Het voordeel van een 3 Fase Rail Spot is dat de een zeer lage warmte uitstoot heeft. Hierdoor verkleuren en verdrogen de producten niet waarop de lamp op straalt.

Wilt je liever advies over welke rail spot de bestelde keuze is? Aarzel dan niet en neem snel contact op met onze klantenservice!

3 Fase Rail verlichting
Lees meer
(0)
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »