Led Breedstraler

LED Floodlight


LED Floodlights zijn zeer goed toepasbaar voor het uitlichten van gebouwen en objecten. Een LED Floodlight is de LED oplossing voor het vervangen van de bekende energieslurpende breedstralers en/of bouwlampen. Wanneer de huidige breedstraler vervangen wordt door de LED breedstraler dan kan de besparing oplopen tot wel 80%

 

Waar worden LED Floodlights toegepast?


Een LED Floodlight kan op verschillende manieren en plekken worden toegepast. Voornamelijk worden de LED Floodlights gebruikt om gebouwen of objecten mee uit te lichten. De 10w LED Floodlight en/of de 20w LED Floodlight worden ook veel gebruikt in tuinen of carports. I.c.m. een bewegingsmelder kan een 10w LED floodlight en 20w LED Floodlight ongewenste gasten afschrikken en zorgen dat deze weg blijven.
De 30w LED Floodlight en 50w LED Floodlight worden tegenwoordig ook veel gebruikt in winkels om producten uit te lichten. Door de lage aanschafprijs van een LED Floodlight 30w en LED Floodlight 50w kunnen de 30w LED Floodlight en 50w LED Floodlight een goede alternatief zijn voor een LED tracking Light. 
De 80w of hogere wattage LED Floodlight kunnen ook gebruikt worden om magazijnen en loodsen te voorzien van belichting. 
Led Breedstraler
Lees meer
(0)
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »