Verzendkosten

Let op: Vanwege de grote drukte bij de pakketbezorging en de impact van de overheidsmaatregelen kan er enige vertraging ontstaan in het bezorgen van uw pakket. Het kan voorkomen dat uw bestelling 1-2 werkdagen later geleverd zal worden dan u normaal van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor.

VERPAKKINGS- EN VERZENDKOSTEN:

Bestellingen die op werkdagen voor 16.00 uur bij ons binnenkomen en vooraf betaald zijn, worden nog {als ze op voorraad zijn} dezelfde dag verstuurd. Indien de levertijd langer dan 5 werkdagen is, zullen wij u telefonisch of via de e-mail van op de hoogte stellen. Bezorging vindt plaats van maandag t/m vrijdag. Uitgezonderd feestdagen.

Wij verzenden met koeriersbedrijf; DPD. Wij proberen ervoor te zorgen dat het pakketje de volgende werkdag de eerste keer aangeboden wordt. De succespercentage van levering binnen 24 uur bedraagt 96%! Uiteraard is het altijd mogelijk dat om welke reden dan ook het pakketje vertraagd kan worden. 

Het pakket word 2 keer aangeboden door DPD. Indien u bij de 1e levering van het pakket niet thuis bent, laat het koeriersbedrijf een niet thuis bericht achter met een code. Met de niet thuis bericht code op het briefje kunt u uw eigen afleverdag bepalen en of laten bezorgen op een parcelshop in de buurt. Deze code en informatie is ook terug te vinden in T&T code link. 

Onze verzendkosten zijn:

Nederland; € 6,95 vanaf € 150,00  franco levering

België en Duitsland; € 8,95 vanaf  btw franco levering

Overige Europese landen op aanvraag

 

(0)
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »