Verzendkosten

VERPAKKINGS- EN VERZENDKOSTEN:

Bestellingen die op werkdagen voor 15:30 uur bij ons binnenkomen en vooraf betaald zijn, worden nog {als ze op voorraad zijn} dezelfde dag verstuurd. Indien de levertijd langer dan 5 werkdagen is, zullen wij u telefonisch of via de e-mail van op de hoogte stellen. Bezorging vindt plaats van maandag t/m vrijdag. Uitgezonderd feestdagen.

Wij verzenden met koeriersbedrijf; DPD. Wij proberen ervoor te zorgen dat het pakketje de volgende werkdag de eerste keer aangeboden wordt. De succespercentage van levering binnen 24 uur bedraagt 96%! Uiteraard is het altijd mogelijk dat om welke reden dan ook het pakketje vertraagd kan worden. 

Het pakket word 2 keer aangeboden door DPD. Indien u bij de 1e levering van het pakket niet thuis bent, laat het koeriersbedrijf een niet thuis bericht achter met een code. Met de niet thuis bericht code op het briefje kunt u uw eigen afleverdag bepalen en of laten bezorgen op een parcelshop in de buurt. Deze code en informatie is ook terug te vinden in T&T code link. 

Onze verzendkosten zijn excl. btw:

Nederland; € 5,74 vanaf € 150,00  franco levering

België en Duitsland; € 6,95 vanaf € 150,00 franco levering

Overige Europese landen op aanvraag

 

(0)
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »