Verzenden & retourneren

 VERPAKKINGS- EN VERZENDKOSTEN:

Bestellingen die op werkdagen voor 15.30 uur bij ons binnenkomen en vooraf betaald zijn, worden nog {als ze op voorraad zijn} dezelfde dag verstuurd. Indien de levertijd langer dan 5 werkdagen is, zullen wij u telefonisch of via de e-mail van op de hoogte stellen. Bezorging vindt plaats van maandag t/m vrijdag. Uitgezonderd feestdagen.

Wij verzenden met koeriersbedrijf; GLS. Wij proberen ervoor te zorgen dat het pakketje de volgende werkdag de eerste keer aangeboden wordt. De succespercentage van levering binnen 24 uur bedraagt 96%! Uiteraard is het altijd mogelijk dat om welke reden dan ook het pakketje vertraagd kan worden. 
GLS
Het pakket word 2 keer aangeboden door GLS. Indien u bij de 1e levering van het pakket niet thuis bent, laat GLS een niet thuis bericht achter met een code. Met de niet thuis bericht code op het briefje kunt u uw eigen afleverdag bepalen en of laten bezorgen op een GLS parcelshop in de buurt. Deze code en informatie is ook terug te vinden in T&T code link. 

Zodra u een Track and Trace code van GLS ontvangt kunt u voor 23.55 uur een andere afleverdag ingeven via het GLS systeem.
 

Onze verzendkosten zijn:

Nederland; € 6,95 vanaf € 150,00 excl. btw franco levering

België en Duitsland; € 8,95 vanaf € 250,00 excl. btw franco levering

Overige Europese landen € 20,00

Retour en herroepingsrecht:

Indien het onverhoopt gebeurt dat u iets koopt waar u eigenlijk toch een andere verwachting van had, dan is ruilen of uw geld terug krijgen geen probleem.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 (kalender)dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd binnen 14 dagen mits u de artikelen in goede staat retourneert. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar ons adres zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden binnen 14 dagen na aanmelding van het retour. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@groothandelinled.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten.  

Mocht u uw bestelling retour naar ons toesturen, stellen wij het op prijs om dit van te voren aan ons te melden via telefoon of per email. U ontvangt van ons een modelformulier voor het terugsturen van uw bestelling.

Retour zendingen kunt u opsturen naar het onderstaande adres.

Bedrijfsnaam: www.groothandelinled.nl

Adres: Van Foreestlaan 7 E

Postcode: 2404 HC

Plaats: Alphen aan den Rijn

E-mail: info@groothandelinled.nl

(0)
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »