Strip Verlichting

Hoogwaardige kwaliteit LED Strip met hoge lichtopbrengst

Ons ruimte assortiment aan LED Strip verlichting heeft voor elke prijs de juiste LED Strip van hoogwaardige kwaliteit. In ons assortiment vind je onder meer éénkleurige Led Strips, RGB Led Strips en RGBW Led Strips met alle benodigde accessoires en toebehoren.

Eénkleurige LED Strips

In ons assortiment vind je verschillende modellen éénkleurige LED Strips. Zo hebben wij al Led Strips met slechts 3 watt per meter voor een sfeervolle belichting of zelfs Led Strips met 14,4w per meter voor een zeer goede belichting in elke ruimte. Wij leveren Led Strips met 3528SMD, 2835SMD en 5050SMD.

Alle éénkleurige Led Strips zijn zeer goed dimbaar met één van de Led Strip Dimmers uit ons assortiment. Tevens is het mogelijk om met de Led Strip dimmer de Led Strips in verschillende bewegende standen in te stellen.

Onze éénkleurige Led Strips zijn leverbaar in IP20 normering voor binnenshuis gebruik of in IP65 normering voor buitenshuis en binnenshuis gebruik.

RGB(W) LED Strips

In ons assortiment vind je een ruim assortiment aan diverse modellen RGB Led Srips en RGBW Led Strips. Deze RGB(W) Led Strips zijn leverbaar in diverse wattage en IP waardes. Zo zijn er IP20 RGB(W) Led Strips voor binnenshuis gebruik en IP65 RGB(W) Led Strips voor buitenshuis en binnenshuis gebruik.

Met een RGBW Led Strip kan je buiten de diverse kleurrijke lichtkleuren ook kiezen voor een lichtkleur in 3000K warm wit of 4000K Neutraal wit.

Uiteraard hebben wij in ons assortiment verschillende soorten RGB Led strip ontvangers en RGBW led strip ontvangers met bijhorende afstandsbediening waarmee je je RGB(W) Led Strip in gewenste kleur, dimstand en bewegingssnelheid kan instellen.

Strip Verlichting
Lees meer
(0)
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »