Mi-Light Assortiment

Milight Wifi LED Verlichting

Speel met je LED verlichting als nooit tevoren. Speel met kleuren, speel met tinten en dim je energiezuinige LED verlichting. Kies uit verschillende mogelijkheden om je verlichting op afstand te bedienen. Zo bedien je je verlichting gewoon draadloos via smartphone, tablet, afstandsbediening, of gewoon met de Milight Touch panels voor aan de wand.

Milight iBox, bedien je verlichting via smartphone of tablet

Voor het op afstand bedienen van je verlichting via smartphone of tablet is de iBox ontwikkeld. Deze nieuwe innovatie op het gebied van LED verlichting laat je op afstand (zelfs buiten je Wifi netwerk) je sfeer in huis bepalen via de Milight 3.0 app voor iOS(Apple) en Android. Het configureren van je iBox is in een paar stappen gebeurd en je hoeft hier geen technische expert voor te zijn.

Scherpe prijzen en de juiste kwaliteit. Dit maakt het een prima Philips Hue alternatief. Systemen als deze zijn erg prijzig, dit is helemaal niet nodig vinden wij. Daarnaast hebben wij een ruim assortiment aan mogelijkheden. Denk aan LED lampen, LED controllers/LED strips, LED spots, LED downlights. .

Mi-Light Assortiment
Lees meer
(0)
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »